COOKKAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cookkai. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2023 om 19:49 Always tasty, very good Thai food.
2 okt 2023 om 22:35 Allemaal (10 mensen) lekker gegeten. Ook goed rekening gehouden met noten allergie! Aanrader!
19 sep 2023 om 22:57 Langer dan anderhalf uur moeten wachten. Was inmiddels in slaap gevallen. Het eten was als altijd erg goed en warm, maar helaas heb ik rond deze tijd geen eetlust meer.
2 aug 2023 om 14:22 Erg lekker!
23 jul 2023 om 9:35 Zeer vriendelijke medewerkster van Cookkai heeft mijn vergissing bij Thuisbezorgd gemeld en niet veel later heb ik opnieuw kunnen bestellen en waarna mijn bestelling is bezorgd. Topklasse wat betreft eten én service.
6 jun 2023 om 20:18 Lekker eten en heel snel bezorgd.
2 jun 2023 om 22:03 Veel bamboe, amper andere groente. De smaak was bedorven. Dus het niet opgegeten.
25 apr 2023 om 9:37 Snel en een geweldige bezorgster! Eten als altijd fantastisch!
19 apr 2023 om 21:02 Food not great
2 apr 2023 om 20:44 This place is super hit or miss. I have enjoyed meals from them a lot- then I order this time and am given mushy rice and a flavorless curry. I guess it’s a roll of the dice.
14 mrt 2023 om 23:04 Zo blij dat er een goede Thai in Baarsjes is!
10 mrt 2023 om 19:44 Pretty decent option for delivery. A little expensive- but what isn’t nowadays?