COOKKAI

COOKKAI lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 337 beoordelingen
28 aug 2020 om 21:04 De viskoekjes hadden een fijne structuur, maar de nasmaak gaf de indruk dat ze in oud frituurvet waren bereid. En op het gevaar af om als een Hollander te klinken: de hoeveelheid rijst die we bij de 2 bestelde gerechten kregen, was karig. Foutje?
23 aug 2020 om 23:52 Eten is super. Bezorging was minder. Duurde ruim 2 uur. Probleem van thuisbezorgd en niet van Cookai
13 aug 2020 om 21:04 Viel zwaar tegen heb rund met mix groente Rund was zo dun gesneden en er zat alleen wortel en bloemkool in Niks thais aan ! ik vroeg om chili pepers ook dat zat er niet Zonde van me geld !
12 aug 2020 om 2:58 Prima eten, allenaal vers, maar niet super bijzonder. De kipsate en satesaus was matig.
11 aug 2020 om 1:49 I get there my food for many years and sometimes i eat there with my girl 44 on the list ...always half half ....the Thai people are very friendly always and the food is great!!!!thank you all ......5 stars bigfrank and leonie
1 aug 2020 om 19:55 Heeeeeeeerlijk!!!!
27 jul 2020 om 23:07 Tom Yam soup met hele gare groentes. De notities worden hier helaas niet gelezen.
25 jul 2020 om 20:12 Heerlijke padthai. Vaak doen ze er iets te weinig vlees in maar deze keer was het perfect!!!
17 jul 2020 om 22:12 Whereas the beef dish was ok, the vegetarian red curry was a complete rip off and a total waste of money! Pretty much NO vegetables (bamboo and some sad looking green beans ONLY) in spicy red coconut curry broth ! Refund requested! Do not order this!
12 jul 2020 om 23:38 Lekker eten, alleen lekte er beetje saus, dus misschien volgende keer iets anders of beter verpakken